Доступність посилання

ТОП новини

Поліція через негоду просить водіїв утриматися від поїздок


У Дніпропетровську поліція приймала присягу, коли негода вже почалася, 17 січня 2016 року
У Дніпропетровську поліція приймала присягу, коли негода вже почалася, 17 січня 2016 року

Поліція просять водіїв у кількох областях утриматися від поїздок 18 січня через ускладнення погодних умов – дуже сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети при сильному вітрі.

Управління безпеки дорожнього руху Департаменту превентивної дії Національної поліції України повідомляє, що попередження стосується Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Харківської та Сумської областей. У Приазов’ї, Дніпропетровській та Луганській областях місцями сильні опади, ожеледь і налипання мокрого снігу, ожеледиця.

Якщо під час руху водій побачив, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, він має викликати на допомогу аварійні служби або зателефонувати за номером 102, нагадують поліцейські.

Станом на 21:00 17 січня, за повідомленням ДСНС, повністю або частково був перекритий рух на автошляхах у чотирьох областях – Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській та Кіровоградській.

Про значне ускладнення ситуації на автошляхах повідомили раніше в Держслужбі з надзвичайних ситуацій. Рятувальники просять водіїв, особливо в південних і центральних областях України, утриматися від поїздок.

XS
SM
MD
LG