Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині автобус з 23 пасажирами потрапив у сніговий замет


Сніг у Дніпропетровську, 18 січня 2015 року
Сніг у Дніпропетровську, 18 січня 2015 року

Автобус «Київ – Маріуполь» із 23 пасажирами потрапив у сніговий замет на Дніпропетровщині. Про це повідомили в прес-службі ДСНС України у Дніпропетровській області.

За даними відомства, рятувальники за допомогою спеціальної техніки визволили із снігового замету транспортний засіб і пасажирів, жодна людина не постраждала.

Як поінформували рятувальники, вони доправили людей до найближчого міста Верхньодніпровська, оскільки через негоду автобус прямувати до місця призначення не може. Наразі вирішують питання поселення людей до санаторію на ночівлю.

За результатами оперативної наради у Дніпропетровській облдержадміністрації, через різке погіршення погодних умов в’їзди до Дніпропетровщини, як і виїзди з неї, закриті для всього автотранспорту. Раніше запроваджували обмеження лише для вантажівок.

Водночас, за даними облдержадміністрації, на дорогах Дніпропетровської області триває розчищення снігу, задіяні близько 600 спецмашин. Майже 300 одиниць техніки вивели на дорогу комунальні служби, ще стільки почали працювати за домовленістю з директорами підприємств та організацій.

За інформацією ОДА, комунальники працюють у кілька змін цілодобово. Роботи триватимуть, доки не завершиться снігопад.

За повідомленням диспетчерів, через негоду міжнародний аеропорт Дніпропетровська в понеділок не приймає і не відправляє в польоти літаки.

У Дніпропетровську цими вихідними випало майже 90% норми опадів.

XS
SM
MD
LG