Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: на Одещині і Миколаївщині ситуація з забезпеченням руху залишається складною


Сніг на Одещині, 18 січня 2016 року
Сніг на Одещині, 18 січня 2016 року

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України повідомляють, що складна ситуація із забезпеченням руху залишається в Одеській та Миколаївській областях.

Як повідомляє прес-служба відомства, з метою попередження автомобільних заторів в цих областях на автошляхах транспортне сполучення тимчасово зупинено та заборонено.

На Миколаївщині закритий рух для вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автодорогах загального користування, на Одещині також закрито рух транспортних засобів на низці автодоріг, зокрема, на автодорозі М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ.

У ДСНС зауважують, що у Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях продовжуються обмеження і заборони руху автотранспортних засобів.

За даними відомства, 17–19 січня через територію України (у Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Херсонській областях) проходив активний циклон, яким були обумовлені сильні снігопади, хуртовини, випадіння опадів перевищили місячну норму опадів у середньому у 1,5 раза. Станом на ранок 21 січня в Україні без опадів.

XS
SM
MD
LG