Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині затримали бійця поліції і двох волонтерів за підозрою в розбої – правоохоронці


На Донеччині затримали двох волонтерів і співробітника полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1», яких підозрюють у скоєнні розбійного нападу в Авдіївці, повідомила у п’ятницю прес-служба прокуратури Донецької області.

За повідомленням, досудове розслідування встановило, що в середу, 20 січня, троє осіб, одягнених у камуфляжну форму з шевронами у вигляді державного прапора України, увірвались до одного з житлових будинків в Авдіївці і, погрожуючи вогнепальною зброєю та здійснивши кілька пострілів у повітря, заволоділи комп’ютером, планшетом та паспортом власника будинку, після чого втекли з місця скоєння злочину.

Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні розбійного нападу й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб із можливістю внесення застави у розмірі 400 тисяч гривень. Досудове розслідування триває. Нині перевіряються факти причетності затриманих до інших злочинів, повідомили у прокуратурі.

Більше подробиць навели у п’ятницю в повідомленні Красноармійського відділу поліції Головного управління нацполіції Донеччини: за цими даними, нападники ввірвалися до будинку 58-річного місцевого жителя вночі, відкрили стрілянину, кілька годин били господаря, який зазнав множинних травм голови і тіла, і винесли з його будинку всі документи і цінності: паспорти господарів, мобільні телефони, планшет, ноутбук і комп’ютер.

Вони також надягнули йому на голову пакет і зажадали від чоловіка і його дружини, пенсіонерів, повідомити, де перебуває їхній син, при цьому вели безладну стрілянину з автоматів по вікнах та стінах будинку, мовиться в повідомленні.

Нападники, яких затримали в Авдіївці, виявилися мешканцями Дніпропетровська, повідомили в поліції.

XS
SM
MD
LG