Доступність посилання

ТОП новини

Через сильні морози жителям Дніпропетровщини радять без потреби не виходити на вулицю


Температура повітря в Дніпропетровській області сягнула -25°, місцева влада радить жителям радять одягатися тепліше і зайвий раз не виходити з теплого приміщення.

За даними Обласного центру здоров’я, якщо ж робота або навчання змушують залишити теплу оселю, слід дотримуватись певних рекомендацій: багатошарово одягатися, належно харчуватись, відмовитися від алкоголю.

Як поінформували в Дніпропетровській міській раді, через значне похолодання в місті розгорнули 18 стаціонарних і мобільних пунктів обігріву для населення, у 35 супермаркетах і торговельних центрах можна безкоштовно випити гарячого чаю.

Водночас похолодання не вплинуло на роботу підприємств і закладів соціальної сфери, однак у двох школах Дніпропетровська й окремих класах ще 10 шкіл зупинили навчання через підвищення рівня захворюваності на ГРВІ та грип.

За інформацією департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради, загалом на сьогодні епідемічний поріг на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції у місті не перевищений.

Водночас у поліції поінформували, що в Криворізькому районі області від переохолодження на вулиці загинула залишена без нагляду 10-річна дівчинка.

XS
SM
MD
LG