Доступність посилання

ТОП новини

Уряд має намір скасувати посаду міністра Кабінету міністрів – Яценюк


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк

Уряд має намір скасувати посаду міністра Кабінету міністрів, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«Мене інформувала міністр Кабінету міністрів, що після реформи не буде у нас такої посади міністр Кабінету міністрів, а тільки державний секретар, а також секретар уряду буде абсолютно іншим, як сьогодні, що ми вже скоро зможемо позбавитися від всіх цих паперових носіїв, цієї макулатури», – зазначив він у ході засідання уряду.

При цьому міністр Кабінету міністрів Анна Онищенко зазначила, що секретаріат протягом півроку розсилає порядок денний і матеріали на засідання Кабміну в електронному варіанті.

«Тобто якщо міністри хочуть друкувати, вони друкують. У принципі, така можливість уже є і функціонує півроку», – сказала Онищенко.

Відповідно до положення про секретаріат Кабінету міністрів України, міністр Кабінету міністрів організовує роботу секретаріату, вносить прем’єрові пропозиції щодо призначення на посаду та звільнення з посади керівників центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується міністром Кабінету міністрів, також подає для затвердження Кабінету міністрів пропозиції щодо структури секретаріату, подає прем’єрові на підпис ухвалені урядом акти.

XS
SM
MD
LG