Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: бойовики сьогодні 20 разів обстріляли позиції військових на Донбасі


Проросійські бойовики з початку доби 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, опорні пункти українських військових в Опитному, Пісках та на шахті Бутівка обстріляли зі стрілецької зброї та протитанкових гранатометів.

«По наших укріпленнях в Луганському противник вів вогонь з великокаліберного кулемета. В районі тимчасово окупованої Горлівки окупанти застосовували по позиціях сил АТО в Новгородському та Верхньоторецькому гранатомети», – йдеться у повідомленні.

У штабі також зазначають, що по опорних пунктах українських військових в Майорську підтримувані Росією сепаратисти обстріляли з зенітної установки, а в Зайцевому – з міномета.

Сепаратисти з угруповання «Донецька народна республіка» на своїх сайтах заявляють, що за добу українські військові 14 разів порушили режим тиші. Луганські сепаратисти заявляють, що ЗСУ обстріляли район села Лозове, снаряди були випущені нібито з напряму Світлодарська.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG