Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман доручив обдзвонити кожного депутата для голосування щодо «безвізових» законів


Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Спікер парламенту Володимир Гройсман доручив апарату Верховної Ради України зібрати максимальну кількість народних депутатів на вечірнє засідання о 16:00. Про це він заявив, закриваючи ранкове засідання.

«У мене є прохання і доручення апарату парламенту обдзвонити кожного депутата, направити кожному електронний лист, смс – повідомити всіма доступними методами, щоб вони прибули і проголосували за «безвізові» закони. Таке ж у мене прохання до керівників і груп парламенту, мажоритарників і позафракційних», – сказав Гройсман.

Під час вечірнього засідання депутати планують розглянути три законопроекти щодо лібералізації візового режиму. Це законопроект стосовно удосконалення засад діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, законопроект щодо удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації, а також законопроект щодо забезпечення прозорості в організації діяльності Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Під час ранкового засідання у сесійній залі були відсутні фракції «Самопоміч» та «Батьківщина».

XS
SM
MD
LG