Доступність посилання

ТОП новини

Екс-секретар Дніпропетровської міськради заявляє про зламаний кабінет, мерія – про невідомих у будівлі


Секретар Дніпропетровської міської ради Загід Краснов, якого рішенням суду позбавили посади, заявив, що до його службового кабінету проникли невідомі.

За словами Краснова, «невідомі спортивної зовнішності в капюшонах» проникли до будівлі міської ради цієї ночі й «зламали електронний замок кабінету». На доказ своїх слів Краснов надав відео з камери зовнішнього спостереження.

Водночас у прес-службі міської ради повідомили, що «молодики у спортивному» 19 лютого вдень протягом понад трьох годин блокували кабінети заступників міського голови.

«Невідомі прийшли до міськради нібито з вимогою поспілкуватися з Борисом Філатовим. Натовп також вимагав від в. о. обов’язків міського голови Дмитра Погребова й Олени Молошної залишити свої кабінети. Наразі у міськраді працює поліція. Правоохоронці намагаються стабілізувати ситуацію. Люди, що зчинили ґвалт у владних коридорах, не змогли чітко пояснити причини, що саме привело їх у міськраду. На питання про це молодики у спортивному здебільшого ховали обличчя під капюшонами. Поліцейські декілька разів зверталися до натовпу з проханням покинути приміщення. Правоохоронці зазначили, що просто вимушені будуть кваліфікувати дії активістів як адміністративне правопорушення», – йдеться в офіційному повідомленні з міськради.

Ані екс-секретар міськради, ані мерія не пояснюють, як «молодики в спортивному» могли потрапити всередину будівлі міськради, яка цілодобово охороняється.

19 лютого стало відомо, що Бабушкінський районний суд Дніпропетровська позбавив керівника партії «Громадська сила» Загіда Краснова посади секретаря міськради. Також рішеннями цього суду припинено повноваження трьох виконувачів обов’язки заступників міського голови Дніпропетровська: Олени Молошної, Олександра Санжари і Дмитра Погребова.

Тексти судових рішень поки що не оприлюднені.

XS
SM
MD
LG