Доступність посилання

ТОП новини

За останні години бойовики здійснили обстріли біля 4 населених пунктів на Донбасі – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу антитерористичної операції у вівторок повідомили, що ситуація на частині Донбасу залишається напруженою, але контрольованою. Як йдеться в повідомленні прес-центру у Facebook, упродовж останніх годин проросійські сепаратисти вели вогонь поблизу чотирьох населених пунктів.

«По позиціях українських військових поблизу Водяного на маріупольському напрямку бандформування російських найманців вели вогонь з 82-міліметрового міномета, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.Опівночі зафіксовано снайперський обстріл нашого опорного пункту в районі Мар’їнки. Там же бойовики використовували стрілецьку зброю. Бандформування російських окупантів здійснили обстріли позицій ЗСУ зі стрілецької зброї неподалік Авдіївки та Новгородського», – йдеться в повідомленні.

Інформації про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців немає.

Сайти донецьких і луганських сепаратистів станом на ранок вівторка не містять даних про те, як минула ніч на територіях, які вони контролюють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG