Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура відкрила провадження за фактом обвалу в будинку в центрі Києва


У центрі Києва в будинку обвалилися кілька поверхів, 25 лютого 2016 року
У центрі Києва в будинку обвалилися кілька поверхів, 25 лютого 2016 року

Київська місцева прокуратура №10 відкрила кримінальне провадження за фактом обвалу будинку на вулиці Богдана Хмельницького в центрі Києва.

Як повідомляє прес-служба відомства, провадження розпочато за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки).

На даний час на місці події тривають першочергові слідчі дії.

Раніше сьогодні речниця мера Києва Віталія Кличка Оксана Зінов’єва повідомила, що у центрі Києва на вулиці Богдана Хмельницького, 12-14, в одному з відселених будинків обвалилися кілька поверхів, вона зазначила, що під завалами перебувають будівельники.

У ДСНС уточнили, що у відселеному п’ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни стався обвал перекриттів з п’ятого по перший поверх. Наразі чотири людини врятували з-під завалів. За даними Зінов’євої, внаслідок обвалу загинула одна людина.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що будівельні роботи в будинку, в якому сьогодні стався обвал перекриттів, відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів.

XS
SM
MD
LG