Доступність посилання

ТОП новини

З-під завалів будинку в центрі Києва дістали шостого постраждалого – ДСНС


З-під завалів будинку в центрі Києва рятувальники дістали шостого постраждалого, уточнює прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

«Станом на 23:30 врятовано ще 1 особу. Таким чином врятовано вже 6 осіб», – йдеться в повідомленні на сайті відомства.

У ДСНС повідомили, що пошуково-рятувальні роботи тривають за участю понад 20 одиниць техніки і 120 рятувальників. На місці працюють кінологи, використовується тепловізор.

25 лютого у центрі Києва на вулиці Богдана Хмельницького в одному з будинків обвалилися кілька поверхів, під завалами опинилися будівельники. У ДСНС уточнили, що у відселеному п’ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни стався обвал перекриттів з п’ятого по перший поверх.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що будівельні роботи в будинку, в якому стався обвал, відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів.

Київська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки.

На сайті КМДА повідомили, що на місці обвалу будинку знайдено тіло одного загиблого будівельника, але доступ до нього обмежений через «загрозу обвалу інших уламків».

XS
SM
MD
LG