Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: на Донбасі сьогодні сепаратисти 28 разів обстріляли позиції військових


Проросійські бойовики, архівне фото
Проросійські бойовики, архівне фото

У штабі АТО повідомляють, що сьогодні на Донбасі підтримувані Росією сепаратисти 28 разів обстріляли позиції українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, на донецькому напрямку бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли опорні пункти українських військових біля Пісків та Опитного, із зенітної установки – укріплення біля Красногорівки.

«Позиції під Мар’їнкою ворог обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів. В районі Водяного зафіксовано снайперський вогонь», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, на маріупольському напрямку сепаратисти відкрили вогонь з мінометів калібру 120 та 82 міліметри по опорних пунктах українських військових поблизу Водяного, Гнутова і Талаківки.

На луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї проросійські бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Золотого та Калинове-Попасна, додають у штабі.

В угрупованні «ДНР», визнаному в Україні терористичним, заявляють, що сьогодні українські військові обстріляли територію Донецького аеропорту і «Вольво-Центру» біля Донецька.

В угрупованні «ЛНР», також визнаному в Україні терористичним, звинувачують українських силовиків в обстрілах села Калинівка і населеного пункту Первомайськ.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG