Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні на Донбасі сепаратисти 26 разів обстріляли позиції військових


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні на Донбасі підтримувані Росією сепаратисти 26 разів обстріляли позиції українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, з мінометів бойовики обстріляли опорні пункти біля Красногорівки та Пісків, також по позиціях українських військових біля Красногорівки бойовики вели вогонь з зенітної установки.

«З гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї російські терористи обстріляли укріплення в районі Новгородського, Луганського, Троїцького, Пісків та Опитного», – мовиться у повідомленні.

На маріупольському напрямку бойовики інтенсивно вели вогонь по опорних пунктах українських військових поблизу Мар’їнки та Водяного, додають у штабі.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілі селища Трудовське біля Донецька, нібито внаслідок обстрілу жінка зазнала поранення.

Сепаратисти з угруповання «ЛНР» також заявляють про обстріли поблизу села Лозове.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG