Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні на Донбасі сепаратисти 29 разів обстріляли позиції військових


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні на Донбасі підтримувані Росією сепаратисти 29 разів обстріляли позиції українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, бойовики обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції українських військових поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, Троїцького, Майорська, Зайцева та Луганського.

«У районі Зайцева та Майорська вівся снайперський обстріл. Нехтуючи будь-якими угодами на маріупольському напрямку, російські найманці вели вогонь з мінометів по укріпленнях українських бійців поблизу Талаківки, Гнутова та Чермалика. З гранатометів бойовики обстріляли опорні пункти в районі Мар’їнки», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на луганському напрямку позиції поблизу Богуславського та Новозванівки сепаратисти обстрілювали з гранатометів.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові ввечері обстріляли західну околицю Донецька з мінометів, в результаті чого нібито був частково знеструмлений Петровський район міста. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG