Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський таємно приїжджає до Адміністрації президента – «Схеми»


Бізнесмен і колишній очільник Дніпропетровської області Ігор Коломойський таємно відвідував Адміністрацію президента України 29 лютого. Приїзд та від’їзд кортежу олігарха зафільмувала знімальна група програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода і телеканалу «UA: Перший».

Ігор Коломойський у супроводі охоронця вийшов зs власного кортежу на вулиці Круглоуніверситетській у Києві, пересів у «Фольксваген транспортер» з автопарку Адміністрації та заїхав через боковий в’їзд до АП, яким заїжджають ті, хто хоче непублічно відвідати главу держави. За дві години олігарх із охоронцем повернулися на мікроавтобусі до власного кортежу і поїхали геть.

На запитання журналіста програми «Схеми» про те, з ким Ігор Коломойський зустрічався в Адміністрації президента, олігарх відповів, що журналісти «видають бажане за дійсне»: «Я чутки не коментую. Якщо ви особисто бачили, то чому ви ставите запитання? Може, вам здалося. Ви видаєте бажане за дійсний факт… Ви нібито бачили, як я заїжджав в Адміністрацію президента. На мотоциклі? На скутері?»

На уточнення, що знімальна група бачила, як він пересів у «Фольксваген транспортер», Коломойський відповів, що у нього немає такої автівки, а є «БМВ» і «Мерседес», додавши: «Може, я ще в жіночій сукні був, перуку вдягнув?»

Раніше журналісти програми «Схеми» неодноразово зверталися до Адміністрації президента із запитами оприлюднити журнали відвідування глави держави. У відповідь на прохання журналістів, озвучене на щорічній прес-конференції президента, Петро Порошенко відповів: «Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті там, де її немає. Адміністрація президента працює абсолютно прозоро. Я особисто буду оприлюднювати… Я перевірю законодавство, але я думаю, що можуть бути випадки, коли окремі мої політичні, в тому числі зовнішньополітичні, зустрічі оприлюднюватися не будуть».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG