Доступність посилання

ТОП новини

Світовий банк виділить 200 мільйонів доларів на дороги Полтавщини – Яценюк


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомляє, що Світовий банк планує виділити 200 мільйонівдоларів на ремонт дороги у Полтавській області. Про це він заявив 5 березня під час візиту в Полтаву.

«На будівництво великого відрізку автодороги планується фінансування Світового банку у розмірі 200 мільйонів доларі», – сказав Яценюк.

Він зазначив, що у 2015 році на ремонт доріг у Полтавській області було передбачено 250 мільйонів гривень, а у 2016 році – 600 мільйонів гривень.

Арсеній Яценюк закликав місцеву владу ефективно розподілити ці кошти.

«Капітальні видатки у 2016 році не мають вкладатися у проектно-кошторисну документацію, а направлятися виключно на об'єкти, які будуть введені в експлуатацію в поточному році. Частина капітальних видатків повинна спрямовуватися на ремонт доріг», – зазначив український прем’єр.

Наприкінці 2015 року Міністерство інфраструктури онлайн-мапу ремонту доріг в Україні.

У травні минулого року міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявляв, що державній акціонерній компанії «Автомобільні дороги України» («Укравтодор») у 2015 році на ремонт доріг виділено понад 4 мільярди гривень, з яких 3,4 мільярди виділено на ямковий ремонт доріг.

XS
SM
MD
LG