Доступність посилання

ТОП новини

У Федерації тенісу Росії сподіваються, що Шарапова зможе виступити на Олімпіаді


Марія Шарапова
Марія Шарапова

Президент Федерації тенісу Росії Шаміль Тарпіщев сподівається, що тенісистка Марія Шарапова представлятиме країну на цьогорічній Олімпіаді в Бразилії.

«Я думаю, що це просто непорозуміння… Спортсмени приймають те, що їм дають фізіотерапевти і лікарі. Я думаю, що Шарапова братиме участь в Олімпіаді, проте ми маємо побачити, який розвиток матиме нинішня ситуація», – заявив Тарпіщев в інтерв’ю агенції «ТАСС».

7 березня на прес-конференції в Лос-Анджелесі Шарапова визнала, що через проблеми зі здоров’ям останні 10 років вживала заборонений із 1 січня 2016 року препарат мельдоній. Спортсменка взяла на себе повну відповідальність за те, що сталося. З 12 березня російська тенісистка буде відсторонена від змагань до винесення остаточного рішення у її справі.

Компанія Nike зупинила рекламний контракт з російською тенісисткою. У заяві компанії наголошується, що контракт заморожується до завершення розгляду щодо спортсменки, яке проводить Міжнародна федерація тенісу. Американський виробник спортивних товарів був одним з найбільших спонсорів Шарапової. Завдяки рекламним контрактам вона є найбільш високооплачуваною спортсменкою у світі. За підрахунками Forbes, у 2015 році Шарапова заробила 29,5 мільйона доларів.

Також про розірвання контракту з Марією Шараповою заявив швейцарський бренд годинників TAG Heuer.

XS
SM
MD
LG