Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у Києві вночі невідомі кинули на територію посольства Росії «коктейлі Молотова»


Посольство Росії в Києві, архівне фото
Посольство Росії в Києві, архівне фото

У Києві близько четвертої години ранку жінка та двоє чоловіків кинули на територію посольства Росії в Україні на Повітрофлотському проспекті три пляшки із легкозаймистою речовиною («коктейлі Молотова»). Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Києва.

«Через деякий час правоохоронці встановили трьох осіб, які причетні до вчинення правопорушення. Жінка, 1984 року народження, представилася головним редактором друкованого засобу масової інформації. Разом із нею були двоє чоловіків, 1964 та 1979 років народження. Правопорушників доставили до Солом’янського управління поліції, опитали та відпустили», – йдеться у повідомленні.

Про причини цього вчинку не повідомляється.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, поліція встановлює всі обставини події.

Напередодні активісти кілька разів проводили акції протесту біля посольства Росії, зокрема, вчора, 9 березня, учасники акції на підтримку українки Надії Савченко, яку утримують в російському СІЗО, закидали яйцями посольство Росії в Україні.

XS
SM
MD
LG