Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти продовжують обстріли на Донецькому та Маріупольському напрямках – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

Штаб української воєнної операції на Донбасі повідомляє про зменшення кількості обстрілів з боку сепаратистів упродовж дня 15 березня та активізацію їхніх дій на Донецькому та Маріупольському напрямках після настання сутінок.

За даними штабу АТО, позиції поблизу Новотроїцького, Зайцева та Троїцького «були в епіцентрі подій минулої доби», в цьому районі проросійські бойовики «випустили близько 100 мін».

«По позиціях українських бійців поблизу Авдіївки, бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї, а опорні пункти поруч з Новгородським та Луганським крім того обстрілювались ще і з БМП», – додають у штабі.

Також українські військові відзначають дві спроби проникнення на підконтрольну силам АТО територію поблизу Новотроїцького диверсійно-розвідувальних груп.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських силовиків в мінометному обстрілі Зайцева. В угрупованні «ЛНР» про бойові дії не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG