Доступність посилання

ТОП новини

Головний архітектор Рівного після нападу невідомих перебуває у тяжкому стані


©Shutterstock
©Shutterstock

Начальник управління архітектури й містобудування Рівного Сергій Семенець перебуває у тяжкому стані після нападу на нього невідомих минулої ночі. Як передає кореспондент Радіо Свобода, чоловіка знайшли непритомним біля власного автомобіля недалеко від дому в селі Зоря Рівненського району.

За даними поліції, невідомі вдарили Семенця важким предметом по голові.

У непритомному стані його доставили до нейрохірургічного відділення Рівненської міської лікарні, де сьогодні прооперували. Лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

У Рівненському міськвиконкомі в коментарі Радіо Свобода висловили припущення, що напад на головного архітектора міста може бути пов'язаний з його професійною діяльністю.

Кілька попередників Сергія Семенця були звільнені з посад через підозру в отриманні хабара. Місто упродовж кількох років не мало головного архітектора і за цей час розпочалася безконтрольна забудова центральної частини Рівного.

За фактом побиття Семенця правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею про умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень. За фактом триває розслідування.

XS
SM
MD
LG