Доступність посилання

ТОП новини

Понад 1700 снарядів та мін випустили сепаратисти в бік позицій ЗСУ за тиждень – українська сторона СЦКК


Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) повідомила, що впродовж тижня проросійські сепаратисти на Донбасі випустили в бік позицій українських військових 1717 снарядів та мін. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства оборони України.

Крім того, за даними СЦКК, від 11 березня і до сьогодні з непідконтрольної території окремих районів Донецької і Луганської областей бойовики 235 разів застосовували по українських підрозділах важке озброєння.

Найгарячішою точкою у зоні АТО впродовж минулого тижня залишалася Авдіївка у районі «промзони», прозвітували українські військові.

У прес-центрі штабу АТО в суботу повідомили про 52 обстріли з боку сепаратистів за минулу добу.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявили про понад 300 обстрілів з боку ЗСУ прифронтових районів за 18 березня. Луганські сепаратисти про обстріли не повідомляли.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG