Доступність посилання

ТОП новини

Зустрічі Порошенка й Коломойського 21 лютого не було − адміністрація президента


В Адміністрації президента заявили, що зустрічі президента Петра Порошенка та бізнесмена та колишнього очільника Дніпропетровської області Ігоря Коломойського 21 лютого «не було у графіку» глави держави.

Про це йдеться у офіційній відповіді Адміністрації на ім’я депутата Вікторії Войціцької, яку депутат опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з документом, «зустрічі президента із співвласником групи «Приват» І. Коломойським не було у графіку роботи президента України».

При цьому у відповіді зазначається, що Порошенко та глава уряду Арсеній Яценюк провели зустріч із Коломойським«в інший календарний період», на зустрічі обговорювалося питання погашення заборгованості компанії «Укрнафта» перед держбюджетом у сумі близько 10 мільярдів гривень.

У своєму дописі Войціцька зазначила, що не проти зустрічей Президента з Коломойським.

«Проте коли справи напівдержавної компанії «Укрнафта» обговорюються вночі, під пильним прикриттям та маскуванням − залишається думати не найкраще. І дарувати від держави абонемент на безкоштовне користування Укрнафтою та списання боргів не готові».

Як повідомляли українські ЗМІ, в кінці лютого Ігор Коломойський таємно зустрічався із президентом Петром Порошенком у Києві. Зокрема, 29 лютого приїзд та від’їзд кортежу олігарха зафільмувала знімальна група програми «Схеми». Проте сам Коломойський відкинув припущення про зустріч з Порошенком.

XS
SM
MD
LG