Доступність посилання

ТОП новини

МЗС радить громадянам України не їхати до Брюсселя


Вибиті вибухом вікна аеропорту Брюсселя, 22 березня 2016 року
Вибиті вибухом вікна аеропорту Брюсселя, 22 березня 2016 року

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від поїздок до Брюсселя і столичного регіону Бельгії через вибухи.

«У зв’язку зі скоєнням 22 березня терористичних актів у Брюсселі громадянам України рекомендується утриматися від поїздок до міста Брюссель та столичного регіону Королівства Бельгії до нормалізації безпекової ситуації. Наразі у Бельгії оголошено найвищий рівень терористичної загрози, місцева влада провінції Брабант запровадила режим реагування на катастрофу», – йдеться в заяві МЗС.

Громадянам України, які перебувають у Бельгії, міністерство радить виявляти підвищену увагу і обережність, уникати місць масового зібрання людей, враховувати рекомендації сил безпеки і місцевої влади.

За повідомленнями, що надходять із Брюсселя, жертвами вибухів у метро й аеропорту цього міста стали щонайменше 28 людей.

За даними представників транспортного відомства Брюсселя, 15 людей загинули внаслідок вибуху на станції «Мальбек», поблизу якої розташовані провідні європейські інституції. За даними ЗМІ, ще 13 людей загинули внаслідок двох вибухів в аеропорту. Як повідомляє влада, принаймні один із цих вибухів скоїв смертник.

XS
SM
MD
LG