Доступність посилання

ТОП новини

Суд замінив Коханівському домашній арешт на особисте зобов’язання у справі про лютневі погроми в Києві 


Микола Коханівський
Микола Коханівський

Шевченківський районний суд Києва замінив Миколі Коханівському, якого підозрюють у нападах на офіси «Сбербанку Росії», «Альфа-банку» і компанії СКМ 20 лютого у Києві, раніше призначений запобіжний захід у вигляді часткового домашнього арешту на особисте зобов’язання. Про це повідомила у середу прес-служба «Добровольчого руху ОУН» на сторінці у Facebook.

«Суд відмінив Миколі Коханівському запобіжний захід з домашнього арешту на «особисте зобов'язання». Дякуємо активістам, що своєю появою на суді показали народну підтримку Добровольчого руху ОУН», – йдеться в повідомленні.

20 лютого вдень у центрі Києва невідомі особи камінням побили скло у вітринах «Альфа-банку», «Сбербанку Росії» та в офісі українського бізнесмена Ріната Ахметова.

Згодом поліція встановила найактивніших учасників погромів відділень російських банків. Командиру «батальйону ОУН» Миколі Коханівському слідчі повідомили про підозру у вчиненні ним злочину за статтею про хуліганство. Крім Коханівського, у справі затримані й інші особи.

XS
SM
MD
LG