Доступність посилання

ТОП новини

Депутати проведуть сьогодні зустріч з Порошенком – Кубів


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 28 березня, зустрінеться з главами парламентських фракцій і груп. Про це під час погоджувальної ради повідомив представник президента в парламенті Степан Кубів.

При цьому Кубів не уточнив час проведення зустрічі та теми, які на ній будуть обговорюватися.

Водночас речник президента України Святослав Цеголко в своєму twitter повідомив, що Порошенко здійснює візит на Донеччину.

Також сьогодні спікер парламенту Володимир Гройсман повідомив, що Верховна Рада України 29 березня вранці розгляне питання відставки генерального прокурора України Віктора Шокіна. Крім того, Гройсман наголосив на необхідності створити дієву і якісну коаліцію, уряд, розробити план дій щодо виходу з кризи.

Останніми тижнями серед українських політиків наростає невдоволення роботою уряду під керівництвом Арсенія Яценюка. Серед іншого, вимогу відставки нинішнього Кабінету міністрів висунув з’їзд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», який підтримав висунення на посаду нового прем’єра нинішнього голову Верховної Ради Володимира Гройсмана. Спікер уже висловив готовність очолити уряд, якщо фракції коаліції підтримають його кандидатуру, і подав керівникам фракцій свою програму дій на посаді прем’єра.

XS
SM
MD
LG