Доступність посилання

ТОП новини

У США голову виборчого штабу Трампа звинувачують у нападі на репортера 


Корі Левандовскі (ліворуч) і Дональд Трамп
Корі Левандовскі (ліворуч) і Дональд Трамп

Керівник виборчого штабу кандидата на президентську номінацію від Республіканської партії Дональда Трампа Корі Левандовскі був заарештований 29 березня за звинуваченням в образі дією.

Левандовскі був звинувачений репортером видання Breitbart Мішель Філдс у тому, що він заламав їй руку, коли вона намагалася поставити запитання після завершення прес-конференції Трампа. Філдс звернулася до поліції через три дні після інциденту, продемонструвала синець на руці і заявила, що вона ледь встояла на ногах, коли Левандовскі грубо спробував відтягнути її від політика.

Трамп заявив, що Філдс сфабрикувала цю історію. У вівторок, після появи відеозапису інциденту, Трамп оголосив, що він не відмовиться від послуг голови свого штабу, оскільки він «не викидає людей». Адвокат Левандовскі наполягає, що його клієнт не винуватий і буде повністю виправданий судом.

Суперники Трампа скористалися цією нагодою для різкої критики провідного претендента на номінацію від Республіканської партії. Негативно відреагували на ці повідомлення однопартійці Трампа Тед Круз, Джон Кейсік, а також фаворит демократичних перегонів Гілларі Клінтон.

XS
SM
MD
LG