Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні сепаратисти 37 разів обстріляли позиції військових на Донбасі


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У штабі АТО заявляють, що підтримувані Росією сепаратисти підвищують свою активність на Донбасі, сьогодні вони 37 разів обстріляли позиції українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, позиції українських військових у Зайцеві та Майорську впродовж двох годин проросійські бойовики обстрілювали з артилерії калібру 152 та 122 міліметри, а також з мінометів калібру 120 і 82 міліметрів.

«Пізніше значну кількість вогневих ударів з мінометів було випущено по Водяному та Талаківці. Окрім оборонних рубежів наших сил в промисловій зоні Авдіївки, ворог цілив в помешкання мирних мешканців знищуючи будинки та автомобілі», – йдеться у повідомленні.

Сепаратисти угруповання «ДНР» заявляють, що за минулу добу українські військові 28 разів порушили режим тиші. Луганські сепаратисти заявили, що за минулу добу українські військові здійснили три обстріли по селу Червоний Лиман.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG