Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти обстріляли Попаснянський район – Тука


Георгій Тука
Георгій Тука

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомляє, що підтримувані Росією сепаратисти обстріляли Попаснянський район Луганщини з важкого озброєння.

«Обстріли у Попаснянському райрні: 82-міліметри, ДШК, ЗУ-2, Град. Втрат немає», – написав Тука 2 квітня на своїй сторінці у Facebook.

За його інформацією, сильний вітер спричинив у районі багато поривів електромереж, де зараз працюють ремонтні бригади.

Раніше у штабі АТО заявили, що упродовж ночі підтримувані Росією сепаратисти на Донбасі 65 разів обстрілювали позиції українських військових, використовуючи великокаліберну зброю.

Сепаратисти угруповання «ДНР», визнаного в Україні терористичним, на своїх сайтах звинувачують українських військових у 63 обстрілах підконтрольної їм території.

Сепаратисти угруповання «ЛНР», також визнаного терористичним в Україні, повідомляють, що за минулу добу українські силовики 6 разів обстрілювали їхні позиції.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG