Доступність посилання

ТОП новини

«Самопоміч» зробила поспішну та необґрунтовану заяву – Милобог


Юрій Милобог
Юрій Милобог

Партія «Об’єднання «Самопоміч» зробила поспішну та необґрунтовану заяву, звинувативши свого члена, екс-кандидата в мери Кривого Рогу Юрія Милобога в співпраці з «Опозиційним блоком» і виключивши з партії. Про це в коментарі Радіо Свобода повідомив сам Юрій Милобог.

За словами Милобога, його виключили з партії, навіть не з’ясувавши автентичність аудіо запису, який став для цього підставою, і не отримавши пояснень від нього особисто.

«Партія трошки не розібралась, не дослідила автентичність. Крім голосової нарізки, там нема нічого правдивого. Упродовж двох місяців ходило дуже багато людей, щось пропонували, хтось від когось, когось провокував, когось посилав… Хай скажуть, хто ця людина. Я з «Опоблоком» переговори не вів, не веду й не буду вести, гроші не брав, не беру й брати не буду. В місті, в осередку, серед партійців, які мене знають, в такі фейки ніхто не повірив. І дуже прикро, що партійне керівництво зробило таку заяву. Я знаю точно, що я в «Самопоміч» повернусь», – сказав він.

Водночас Милобог повідомив, що про своє виключення з партії він дізнався з Інтернету, ніхто з керівництва його не інформував.

Об’єднання «Самопоміч» вирішило виключити з членів партії колишнього кандидата в мери Кривого Рогу Юрія Милобога. У «Самопомочі» зауважили, що після рішення Верховної Ради призначити позачергові вибори мера в Кривому Розі стало відомо, що Милобог «веде переговори з представниками «Опозиційного блоку», зокрема, мова йде про аудіозапис, на якому зафіксована розмова Милобога з чоловіком, який представляв його інтереси в переговорах зі штабом Юрія Вілкула, щодо отримання грошової винагороди в обмін на припинення подальшої боротьби».

«Після відвертої розмови з кандидатом та озвучення відомих нам фактів, він визнав правдивість цієї інформації, підтвердив автентичність записів», – заявили в «Самопомочі».

На виборах 15 листопада 2015 року у Кривому Розі за чинного міського голову, представника «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула проголосувало 50,21% виборців, а за його суперника, висуванця «Самопомочі» Юрія Милобога – 49,79%. Різниця між кандидатами – 752 голоси. Після цього у місті тривали протести «проти фальшувань результатів виборів».

Згодом Верховна Рада призначила позачергові вибори мера Кривого Рогу на 27 березня 2016 року. Після цього всеукраїнський з’їзд партії «Об’єднання «Самопоміч» підтримав кандидатуру Семена Семенченка на посаду мера Кривого Рогу.

XS
SM
MD
LG