Доступність посилання

ТОП новини

У штабі АТО повідомляють про збільшення обстрілів позицій військових на Донбасі


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО повідомляють про збільшення обстрілів позицій українських військових з боку підтримуваних Росією бойовиків, зокрема,сьогодні зафіксували 35 обстрілів.

Як повідомляє прес-центр штабу, позиції військових біля Авдіївки обстріляли з мінометів калібру 82 міліметри, також обстріли були біля Новгородського та Новозванівки.

«Окрім цього, російські найманці неодноразово застосовували проти наших бійців зосереджений вогонь зі зброї різних калібрів в напрямку Опитного, Широкіне, Красногорівки, Станиці Луганської, Зайцевого та Новотроїцького», – йдеться у повідомленні.

У штабі зазначають, що військовослужбовці Збройних сил України три рази відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї в районі Станиці Луганської.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що за минулу добу українські військові 25 разів порушили режим тиші, також заявляють, що військові сьогодні вдень обстріляли з мінометів ділянку траси Донецьк – Горлівка біля Ясинуватського блокпоста. Луганські сепаратисти звинувачують військових в обстрілах із автоматичного станкового гранатомета.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG