Доступність посилання

ТОП новини

Поліція заявляє про вилучення зброї під час огляду готелю в центрі Києва


Правоохоронці вилучили зброю під час огляду приміщень готелю «Либідь» на площі Перемоги в Києві, повідомляє київське управління Національної поліції України.

За повідомленням, у готелі сьогодні виконавча служба забезпечувала виконання рішення суду (якого саме у повідомленні поліції не вказано), а правоохоронці здійснювали охорону громадського порядку.

«Близько 10:30 громадяни, невдоволенні рішенням суду та діями виконавчої служби, почали перешкоджати проведенню виконавчого провадження. Правоохоронці вимушені були втрутитися задля стабілізації ситуації та затримали найбільш активних учасників сутички для з’ясування обставин вчинення протиправних дій», – йдеться в повідомленні поліції.

Під час проведення слідчо-оперативних дій і огляду приміщень готелю правоохоронці вилучили предмети, схожі на автомат і дрібнокаліберну гвинтівку, додали в поліції. Правоохоронці порушили справу за статтею «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Доставлених до управлінь поліції громадян опитують, встановлюють їх особи та причетність до правопорушень, заявили в поліції.

На сайті Єдиного реєстру судових рішень вказано, що 15 березня Господарський суд Києва ухвалив рішення виселити ПАТ «Перехідний банк «РВС Банк» із приміщення готельного комплексу «Либідь» і передати його ТОВ «Хотел Проперті».

Співвласник готелю «Либідь» Мстислав Скоробогатов повідомив на своїй сторінці в Facebook про спробу рейдерського захоплення будівлі.

XS
SM
MD
LG