Доступність посилання

ТОП новини

Екс-депутат Ради Лозінський вийшов з в’язниці – Севрук


Віктор Лозінський, архівне фото
Віктор Лозінський, архівне фото

Колишній народний депутат України Віктор Лозінський, до якого суд застосував умовно-дострокове звільнення, вийшов із в’язниці. Цю інформацію підтвердив виконувач обов’язки генерального прокурора України Юрій Севрук.

За його словами, на сьогодні з боку держави до Лозінського ніяких питань немає, оскільки він виконав умови умовно-дострокового звільнення.

Напередодні ТСН повідомила про звільнення Лозінського.

У лютому Бориспільський райсуд Київської області застосував до Лозінського умовно-дострокове звільнення.

У квітні 2011 року Лозінського засудили до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство. Пізніше вирок помʼякшили до 10-річного увʼязнення.

Його засудили за умисне вбивство жителя Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника, а також за незаконне зберігання та поводження зі зброєю і боєприпасами.

У травні 2015 року Апеляційний суд Київської області залишив Лозінського відбувати покарання в колонії. Перед цим керівництво Бориспільської виправної колонії № 119 направило до суду клопотання засудженого Лозінського про заміну йому невідбутої частини покарання більш м’яким у виді виправних робіт.

Крім того, у червні 2014 року стало відомо, що колишній народний депутат достроково вийшов із вʼязниці за станом здоровʼя. Після цього прокуратура оскаржила це рішення. Лозінського доправили назад до колонії.

XS
SM
MD
LG