Доступність посилання

ТОП новини

До Савченко, яка на сухому голодуванні 6-й день, у вихідні ніхто не міг потрапили – Фейгін


Надія Савченко та Микола Полозов (фото архівне)
Надія Савченко та Микола Полозов (фото архівне)

Один із адвокатів утримуваної в ув’язненні в Росії української громадянки, народного депутата Надії Савченко Марк Фейгін повідомив у понеділок, що до неї на вихідні ніхто не міг потрапити. Про це Фейгін написав на сторінці у Twitter.

«Сьогодні шостий день сухого голодування Савченко. У вихідні дні до неї ніхто не міг потрапити. Після обіду від Полозова (інший адвокат Савченко – ред.) дізнаємося останню інформацію», – повідомив Фейгін.

Деталей про те, коли Микола Полозов зустрінеться з Надією Савченко, наразі немає, але вранці у понеділок він вирушив з Москви до Ростова-на-Дону.

Українська громадянка, народний депутат України Савченко, як і обіцяла, від 6 квітня оголосила нове сухе голодування з вимогою звільнити її або повернути до України.

5 квітня вирок російського суду у справі Надії Савченко набрав чинності. Її засудили до 22 років позбавлення волі 22 березня, звинувативши, зокрема, у причетності до вбивства російських журналістів, що незаконно перебували на Донбасі в лавах підтримуваних Росією сепаратистів.

Російська влада раніше заявляла, що рішення про можливу передачу Савченко Україні може бути ухвалене лише після набрання чинності вироком у її справі.

XS
SM
MD
LG