Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ викликає Каська на допит 13 квітня


Віталій Касько
Віталій Касько

Генеральна прокуратура України викликає колишнього заступника генерального прокурора Віталія Каська на допит 13 квітня.

Як ідеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури, Каська викликають на 10:00. Повістка про виклик розміщена на сайті Генпрокуратури.

Колишній заступник генпрокурора поки що не коментував, чи має намір іти на допит.

Раніше Касько заявив, що не прийде на допит до слідчого управління Генеральної прокуратури 12 квітня, бо невчасно отримав повістку і його адвокати не встигають підготуватися. Він просив перенести допит на іншу дату.

Пізно ввечері 10 квітня Генеральна прокуратура вручила повідомлення про підозру колишньому заступнику генпрокурора Віталію Каську. Як повідомив Радіо Свобода прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, Каська підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4, статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу, у справі, «пов’язаній із махінаціями з державним житлом».

Колишній заступник генерального прокурора України відкинув звинувачення на свою адресу з боку Генеральної прокуратури і заявив про намір відомства дискредитувати його.

15 лютого Віталій Касько повідомив про звільнення з посади заступника генпрокуратури України, назвавши серед причин корупцію всередині відомства. У Генпрокуратурі назвали рішення Каська «піаром».

XS
SM
MD
LG