Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині на двох шахтах сталися обвали, є жертви – поліція


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

На Донеччині унаслідок обвалу на шахті «Південнодонбаська №1»у Вугледарі загинув один гірник, унаслідок обвалу на шахті у Торецьку госпіталізовані двоє людей, одного розшукують, повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Як зазначають у відомстві, вночі 12 квітня до поліції надійшло повідомлення від диспетчера держпідприємства «Торецьквугілля» про те, що на 9 уступі, дільниці №95 шахти «Північна» трапився обвал перекриття породи.

«Всього на нічну зміну на шахту заступило 15 чоловік, троє з них — на вказану ділянку. Двоє працівників госпіталізовані до ЦМЛ Торецька. Одна людина опинилася під завалами. Наразі доля її невідома. Інші гірники самостійно піднялися на поверхню», – йдеться у повідомленні.

Гірнично-рятувальні пошукові роботи тривають.

Крім того, ввечері того ж дня до поліції надійшло повідомлення про те, що на дільниці шахти «Південнодонбаська №1» стався обвал породи, у результаті загинув гірник.

Попередньо ці інциденти кваліфікували зачастиною 2 стаття 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою ) Кримінального кодексу України

Правоохоронці з’ясовують обставини подій.

XS
SM
MD
LG