Доступність посилання

ТОП новини

«Народний фронт» пропонує публічно обговорювати кандидатури міністрів – Семерак


Остап Семерак
Остап Семерак

Депутат від фракції «Народний фронт» та один з кандидатів на посади в новому уряді Остап Семерак заявляє, що «Народний фронт» виступає за публічне обговорення кандидатів на посади в новому уряді після того, як їх погодять між собою депутати двох фракцій, президент та кандидат на посаду прем’єра.

«Ми на фракції обговорили наші кандидатури та схвалили їх, але після формування коаліції очікуємо публічної дискусії за участі суспільства з обговоренням наших кандидатур та кандидатур наших партнерів. Є дискусія у фракції щодо керівництва Мінінфраструктури Володимир Омелян і Валерій Лунченко (депутат фракції). В нас ще є час врегулювати це питання, сподіваюся, знайдемо правильне рішення», – наголошує представник «Народного фронту».

Очікуємо на ті пропозиції, які озвучить БПП – Семерак
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:51 0:00

Якби кандидатуру прем’єра та основний склад уряду винесли в парламент вчора в обід, рішення було б ухвалене, вважає Семерак.

Депутат додав, що у формування уряду і коаліції «Народний фронт» віддає ініціативу найбільшій фракції – «БПП», і більше обговорює її пропозиції, а не вносить свої.

Раніше сьогодні спікер та кандидат на посаду прем’єра Володимир Гройсман заявив, що переговори щодо нового складу уряду 13 квітня триватимуть, а 14 квітня парламент має ухвалити рішення щодо відставки прем’єра Арсенія Яценюка та формування нового складу уряду.

XS
SM
MD
LG