Доступність посилання

ТОП новини

Матеріали Радіо Свобода перемогли в медіа-конкурсі з історіями успіху переселенців


Матеріали Радіо Свобода з історіями успіху переселенців стали переможцями медіа-конкурсу. Конкурс статей, що висвітлюють історії успіху внутрішньо переміщених осіб був організований ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні й уряду Японії.

Радіо Свобода представило на участь у конкурсі серію матеріалів, які зайняли третє місце з понад 130 медіа-учасників.

Матеріали з історіями успіху вимушених переселенців є проектом стипендіатки Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода за програмою «Regional Reporting Fellowship program», Ольги Комарової.

Всього в конкурсі успішних історій вимушено переміщених осіб від ГО «Інтерньюз-Україна» взяли участь більше ніж 180 матеріалів.

Перше місце виборов спецпроект «Переселення» від громадського медіа-ресурсу Expert-KR (Кривий Ріг), на другому документальні матеріали від Громадське ТБ – Полтава, з мінімальним відривом від попереднього переможця – документальні матеріали від «Радіо Свобода».

Переможці отримають подарункові сертифікати на купівлю журналістського обладнання, повідомляють організатори.

Конкурс відбувався в рамках ініціативи «Разом до успіху», що втілювалася за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні (в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні») й уряду Японії.

XS
SM
MD
LG