Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман розповів у Раді про програму уряду


Прем’єр-міністр Володимир Гройсман
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман

Подолання безробіття, бюрократії та корупції, дерегуляція та енергоефективність є серед головних цілей нового уряду. Про це 14 квітня заявив, презентуючи урядову програму в парламенті, новопризначений прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«Я реаліст і вважаю, що популізм є не меншим ворогом, ніж зовнішня агресія. Деякі партії обіцяють усе, а не роблять нічого. Тому, ухвалюючи непопулярні рішення, ми маємо іти до людей і пояснювати», – визнає прем’єр.

«Ми повинні негайно повернутися до податкової реформи, залучити експертів. Дослідити обидва проекти податкового кодексу і ухвалити консолідований варіант, щоб якнайшвидше забезпечити економічне зростання. І (після цього – ред.) запровадити мораторій на зміни до податкового законодавства на 3-5 років», – наголосив голова уряду.

За словами Володимира Гройсмана, реформа податкової служби і митниці є кроком, який має швидко принести полегшення представникам бізнесу.

Основні рішення уряд має ухвалити у найближчі місяці, «бо часу обмаль», вказав Гройсман.

Раніше 14 квітня Верховна Рада обрала новим прем’єр-міністром Володимира Гройсмана, задовольнивши прохання Арсенія Яценюка про відставку. Також парламент проголосував за персональний склад нового уряду України.

XS
SM
MD
LG