Доступність посилання

ТОП новини

Суд визнав законним арешт понад 2 мільйонів гривень на ще одному рахунку Азарова – Генпрокуратура


©Shutterstock
©Shutterstock

Апеляційний суд Києва визнав законним арешт коштів у сумі 2,3 мільйона гривень, накопичених на рахунку українського екс-прем’єра Миколи Азарова. Про це 15 квітня повідомляє Генеральна прокуратура України.

«Державною службою фінансового моніторингу України виявлено ще один рахунок відкритий колишнім прем’єр-міністром України Миколою Азаровим у ПАТ «Державний ощадний банк України», – ідеться в повідомленні.

Раніше цього місяця колишній радник голови СБУ Маркіян Лубківський повідомив, що Азаров програв суд у справі про наклеп проти СБУ.

У квітні 2015 року на той час радник голови СБУ Маркіян Лубківський заявив про ймовірні акції, які покликані дестабілізувати ситуацію в Києві і інших містах. Він також заявив, що їх фінансує колишній прем’єр Микола Азаров. Саме цю інформацію вимагав спростувати екс-чиновник.

В Україні Азарова звинувачують у перевищенні влади, що спричинило тяжкі наслідки, привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

Екс-прем’єр звинувачення на свою адресу відкидає. За останніми повідомленнями, Азаров перебуває в Росії. Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього прем’єра Миколу Азарова, а також інших колишніх високопосадовців.

XS
SM
MD
LG