Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко переконаний, що після деокупації Горлівки одну з вулиць у місті назвуть іменем Рибака


Володимир Рибак (праворуч), архівне фото
Володимир Рибак (праворуч), архівне фото

Президент України Петро Порошенко переконаний, що після деокупації одну з вулиць у Горлівці назвуть іменем активіста, депутата міськради Володимира Рибака. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Два роки як з нами немає неймовірної людини – Героя України – Володимира Рибака…Вірю, що прийде час, коли іменем Володимира Рибака у Горлівці буде називатися центральна вулиця або площа. Бо ми ще обов’язково повернемось у нашу українську Горлівку і в наш український Донецьк…», – написав він.

17 квітня 2014 року у Горлівці правоохоронці зареєстрували заяву про викрадення депутата. Того дня Володимир Рибак брав активну участь у мітингу «За єдину Україну» перед будівлею Горлівської міськради. Перед викраденням Рибак намагався пройти у міськвиконком, щоб зняти прапор угруповання «ДНР».

За словами свідка, який подав заяву про викрадення Рибака, його викрали близько 18.00 на проспекті Перемоги у Горлівці, депутата силоміць посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку четверо чоловіків у камуфляжній формі і в масках.

22 квітня 2014 року у річці Торець біля селища Райгородок Донецької області було знайдено два тіла, одним із них виявився депутат Горлівської міської ради від партії «Батьківщина» Володимир Рибак.

Нині Горлівку контролюють проросійські сепаратисти.

XS
SM
MD
LG