Доступність посилання

ТОП новини

Минулої доби сепаратисти на Донбасі стріляли 46 разів – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у вівторок повідомили, що підтримувані Росією сепаратисти на Донбасі за попередню добу здійснили 46 обстрілів позицій українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

Під обстріли сепаратистів потрапили населені пункти Авдіївка, Красногорівка, Новгородське, Невельське, Оленівка, Докучаївськ, Березове, Новотроїцьке, Славне, Тарамчук, Широкине, Станиця Луганська, Верхньоторецьке, Трьохізбенка, Гранітне.

«Активність кремлівські загарбники проявили в районі Мар’їнки. У сутінках та в нічний час вони 15 разів використовували проти українських воїнів своїх снайперів, вогонь із озброєння БМП, стрілецької зброї, гранатометів та мінометів», – йдеться в повідомленні.

Українська сторона відкривала вогонь у відповідь 19 разів, зауважили в штабі, не вказавши, чи є постраждалі через обстріли українські військовослужбовці.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявили, що українські військові у понеділок обстріляли Київський район Донецька. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» напередодні звинуватили українських військових у двох обстрілах за попередню добу.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG