Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі вісім військових поранені – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, вісім поранені, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він уточнив, що троє військових поранені в Станиці Луганській, один – у Мар’їнці та четверо – в Авдіївці.

Мотузяник повідомив, що на луганському напрямку за минулу добу зафіксовано 6 обстрілів з боку сепаратистів, на донецькому напрямку – 11 обстрілів.

За словами речника АТО, на маріупольському напрямку минулої доби було 29 обстрілів, проти українських військових було випущено 120 мін і 30 артилерійських снарядів.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові напередодні ввечері протягом двох годин вели вогонь по селищі Олександрівка біля Донецька, за їхніми даними, унаслідок обстрілу один будинок зруйнований.

Сепаратисти з угруповання «ЛНР» стверджують, що українські військові за минулу добу двічі обстріляли їхні позиції, зокрема село Пришиб.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG