Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 3 військових загинули, 5 поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі троє українських військових загинули, п’ятеро поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Він уточнив, що українські військові зазнали втрат на донецькому напрямку.

Речник АТО повідомив, що вчора сепаратисти випустили в бік українських військових понад 70 мін.

«На донецькому напрямку обстріли українських позицій вчора відбулися в районі Горлівки, Верхньоторецького, Авдіївки та на дальніх підступах до Донецького аеропорту. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 7 мінометних», – сказав він.

Лисенко повідомив, що на маріупольському напрямку вчора «найгарячішими точками» були Мар’їнка та Широкине, на маріупольському напрямку вчора відбулося 14 обстрілів з боку сепаратистів.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові напередодні увечері і вночі обстріляли околиці Донецька, Горлівки та Ясинуватський блокпост на трасі Донецьк – Горлівка. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG