Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти обстріляли КПП в Станиці Луганській – штаб АТО


У прес-центрі штабу АТО у п’ятницю повідомили, що підтримувані Росією сепаратисти на Донбасі минулої доби обстріляли позиції ЗСУ, а також пункт пропуску в Станиці Луганській. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook. Чи є постраждалі в результаті обстрілу не повідомляється.

Крім того, за даними штабу українських військових, серез 30-и обстрілів упродовж 21 квітня під вогонь бойовиків потрапили також населені пункти Зайцеве, Авдіївка, Верхньоторецьке, Луганське, Мар’їнка, Широкине, Трьохізбенка.

Українська сторона відкривала вогонь у відповідь 7 разів, зазначили в штабі.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» напередодні заявляли, що українські військові за попередню добу 22 рази порушили режим тиші. Луганські сепаратисти звинувачували у четвер ЗСУ в обстрілі своїх позицій поблизу села Калинівка.

17 квітня через обстріл бойовиків Станиці Луганської було поранено четверо військовослужбовців і одного прикордонника.

Контрольний пункт в’їзду та виїзду (КПВВ) «Станиця Луганська», розташований на лінії розмежування у Луганській області, через обстріли бойовиків закрили 8 квітня.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG