Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти на Донбасі скоротили кількість денних обстрілів – штаб 


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Штаб української воєнної операції на Донбасі повідомляє, що до 18:00 22 квітня підтримувані Росією сепаратисти здійснили сім обстрілів позицій українських військових. Це на два обстріли менше, ніж за такий же період попередньої доби.

«Зі зброї калібру 82 міліметри бойовики здійснили три обстріли наших позицій в районі Авдіївки. Вогонь по захисниках Трьохізбенки було відкрито з гранатометів різних систем, а поблизу Широкина, окрім гранатометів, підрозділи Збройних Сил України були обстріляні зі стрілецької зброї», – йдеться в повідомленні штабу.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що впродовж дня 22 квітня бійці Збройних сил України випустили 36 мін по околицях Ясинуватої.

В угрупованні «ЛНР» звинувачують українських військових у різкому загостренні на лінії зіткнення. Луганські сепаратисти нарахували сім обстрілів з боку ЗСУ впродовж минулої доби.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG