Доступність посилання

ТОП новини

У Станиці Луганській бойовики обстріляли управління соцзахисту і пункт пропуску – адміністрація


Луганська військово-цивільна адміністрація заявляє про обстріл бойовиками пішохідного пункту пропуску і залізничного мосту в селищі Станиця Луганська.

За повідомленням, це сталося ввечері 24 квітня і вранці 25 квітня. «Вогонь вівся з боку пам’ятника князю Ігорю (територія підконтрольна так званій «ЛНР») на правому березі Сіверського Дінця», – йдеться в повідомленні на сторінці адміністрації у Facebook.

«У результаті обстрілів у Станиці було попадання у районне управління соціального захисту населення та територіальний центр соцобслуговування, унаслідок чого розбиті вікна. Інформація про постраждалих не надходила», – повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Крім того, як йдеться в повідомленні, підтримувані Росією бойовики обстрілювали позиції українських військових у районі міста Щастя з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї і позиції в Попаснянському районі – з підствольних гранатометів.

Сепаратисти з угруповання «ЛНР» ці повідомлення не коментують, про обстріли не повідомляють.

Контрольний пункт в’їзду та виїзду (КПВВ) «Станиця Луганська», розташований на лінії розмежування у Луганській області, через обстріли бойовиків закрили 8 квітня.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG