Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі страйкують працівники Запорізького електровозоремонтного заводу


У Запоріжжі близько 2 тисяч працівників Запорізького електровозоремонтного заводу оголосили безстрокову акцію протесту на знак протесту проти зміни керівництва підприємств.

«Вимагаємо залишити у спокої наше керівництво. За останні 4 роки у нас змінилося 4 керівника. Прийшов керівник, що займається справою. Знайшли статтю і під цим приводом оголосили йому догану. Його мають звільнити. Колектив втомився від зміни керівництва, тому робітники виступили проти цього наказу. Ми передали листи до профкому дирекції «Укрзалізниці», – розповів голова первинної профспілкової організації Запорізького електровозоремонтного заводу Володимир Батюнін.

Учасники акції протесту підготували та відправили листа на ім’я президента, прем’єр-міністра та міністра інфраструктури України з вимогою укласти контракт з виконувачем обов’язків голови правління підприємства Олегом Винником як переможцем конкурсу на посаду керівника підприємства та не допустити закриття кримінальних проваджень щодо попереднього керівництва Запорізького електровозоремонтного заводу.

У 2015 році виконувач обов’язки голови правління Запорізького електровозоремонтного заводу Олег Винник став переможцем конкурсу Мінінфраструктури на заміщення вакантної посади керівника підприємства, 26 квітня йому було оголошено догану.

XS
SM
MD
LG