Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: директора телеканалу в Полтаві шпиталізували з ножовими пораненнями


Директора полтавського телеканалу «Лтава» Євгена Лопушинського шпиталізували з двома ножовими пораненнями в область серця, повідомив Радіо Свобода керівник відділу зв’язків з громадськістю управління МВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв.

За повідомленням, стан Лопушинського після операції – стабільно тяжкий. Зараз він перебуває у реанімації. Лікарі кажуть, що загрози життю немає.

В управлінні Національної поліції в Полтаві заявили, що «за попередньою інформацією 32-річний чоловік отримав ножове поранення за місцем проживання, про травмування журналіста поінформували родичі».

При цьому в поліції не повідомляють інших подробиць і заявляють, що встановлюють обставини події. «Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства)», – йдеться в повідомленні.

Євген Лопушинський працював кореспондентом, а згодом редактором обласного радіо ОДТРК «Лтава» у 2001-2007 роках. З 25 квітня 2014 року став виконувачем обов’язків генерального директора ОДТРК «Лтава».

XS
SM
MD
LG