Доступність посилання

ТОП новини

З початку доби сепаратисти на Донбасі стріляли 10 разів – штаб АТО


У прес-центрі штабу АТО у четвер повідомили, що підтримувані Росією сепаратисти на Донбасі з початку поточної доби здійснили 10 обстрілів позицій українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Найскладнішою ситуація залишається на маріупольському напрямку. На світанку наші опорні пункти в районі Широкина противник обстріляв з 120-міліметрових мінометів, а вдень бойовики вдарили по позиціях українських підрозділів на цій ділянці лінії розмежування сторін з мінометів калібру 82 міліметри. В районі Мар’їнки позиції сил АТО обстрілював ворожий снайпер», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу українських військових, після 12:00 сепаратисти знизили свою бойову активність вздовж усієї лінії розмежування сторін.

Донецькі сепаратисти пишуть на своїх сайтах, що вдень українські військові обстріляли село Саханка з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Вранці в угрупованні «ДНР» заявляли про обстріли з мінометів села Спартак. Луганські сепаратисти про обстріли сьогодні вдень не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG